Esteu aquí

Torna el programa "Més a prop" de visites a majors de 80 anys

Consisteix en fer una visita domiciliària a aquelles persones majors de 80 anys que no mantenen un contacte amb el Serveis Socials municipals.

divendres, 29 gener, 2010 - 11:30

La secció municipal de Serveis Socials, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Creu Roja, tornaran a posar en marxa al mes de març el projecte "Més a prop".

Aquesta iniciativa consisteix en fer una visita domiciliària a aquelles persones majors de 80 anys que no mantenen un contacte amb els Serveis Socials, per tal d'informar-les dels diferents serveis i recursos assistencials existents al municipi, fer prevenció i detecció de possibles situacions de risc sociosanitari (principalment entre persones que viuen soles) i obtenir una visió global de les necessitats d'aquest grup de ciutadans.

L'any 2009 es van visitar 478 persones de l'àrea sanitària del CAP Ramona Via i es va passar també una enquesta a 205 familiars cuidadors. El 74% d'aquestes persones visitades vivien amb familiars i la resta (sobretot dones) vivien soles.

Donat que aquesta primera experiència va ser valorada molt positivament, a partir del març s'ampliarà a les persones majors de 80 anys que viuen a la zona sanitària corresponent al CAP Disset de setembre.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...