Esteu aquí

Torna el Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del Prat!

Organitzat per la Federació d’entitats El Nus, vol ser una festa per apropar la cultura tradicional a tota la població

cartell_pratifolk

dimecres, 4 maig, 2022 - 12:15

El festival Pratifolk es celebra des del 1996 i esdevé una mostra de les colles i del potencial cultural pratenc: diables, gegants, castellers, dansaires, bastoners, sardanistes, trabucaires...

Després de dues edicions cancel·lades, enguany la 26a edició torna amb un programa  d'activitats que comença a les 8 h amb cercaviles a diferents punts de la ciutat i continua al Fondo d'en Peixo amb activitats per a tots els públics fins ben entrada la nit. Totes les colles mostraran els seus lluïments, com la ballada de gegants, l'actuació castellera, la mostra de danses tradicionals o les actuacions de diables que obriran pas a una nit amb el Ball de Gralles i música de festa tocada amb instruments tradicionals.

Durant la jornada també hi haurà tallers i una gimcana de cultura popular per als més petits. Música i bon menjar acompanyaran als assistents. Trobareu els tiquets del dinar i sopar a La Cova i la Copisteria Alonso, i també el mateix dia al parc Fondo d'en Peixo. 

El divendres 6 de maig, es celebrarà un acte previ a La Nau de Cultura Popular, una xerrada amb el periodista Joan Ignasi Gómez, del programa "Gaudeix la Festa" on es parlarà del Seguici Popular i Festiu.

Trobareu el programa al pdf adjunt i també podeu escoltar l'entrevista al Planeta Prat amb el president de la Federació El Nus. 

La Federació El Nus està formada per les següents entitats: Colla de Diables del Prat, Gegants del Prat, Castellers del Prat, Ball de Diables, Amics de la Sardana, Gegants Delta Prat, Colla Picacretes, Ball de Bastons del Prat, Colla Trabucaires del Prat i Gegants  Sants Metges. 

 

Programació Pratifolk 22

Programa Pratifolk 22 (pdf - 2225397 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...