Esteu aquí

Torna el Club Esport Jove!

Al mes d’octubre comença una nova temporada del Club Esport Jove

ok_jpg_banners_cej-700x400.jpg

divendres, 29 setembre, 2023 - 11:30

Al mes d’octubre comença una nova temporada del Club Esport Jove. Mitjançant aquet programa, els joves de 12 a 18 anys poden accedir als equipaments esportius entre les 15 i les 18h per un preu molt assequible (22€ tota la temporada).

Amb aquest programa es vol promoure l’esport durant l’adolescència, així com l’accés en igualtat d’oportunitats a les instal·lacions i activitats esportives de la ciutat. Els joves podran practicar al CEM Estruch (de 12 a 15 anys) i al CEM Sagnier (de 16 a 18 anys), exercici de forma lliure o bé activitats dirigides. També contempla la possibilitat de realitzar activitats i tallers de diferents activitats, pagant una quota addicional de 17 euros trimestrals.

A més, el Club Esport Jove també preveu excursions puntuals, com ara anar a la bolera, esquiada, patinatge sobre gel... aquestes activitats també tenen un cost addicional, però sempre mantenint el criteri de preus reduïts que caracteritza el Club Esport Jove.

Aquesta temporada més de 300 joves es podran beneficiar d’aquest programa on promoure l’estil de vida saludable i la inclusió social a través de l’esport és primordial.

Per a més informació i inscripcions, es pot consultar el següent enllaç: https://www.elprat.cat/esports/esport-infants-i-joves/club-esport-jove

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...