Esteu aquí

Torna el 08820

TEMES: Cultura

Aquesta segona edició del cicle continua apostant per fer pujar a l'escenari grups de qualitat, d'estils diversos que, des del Prat expressen idees i pensaments universals i els apropen a les persones més properes.

dimecres, 4 febrer, 2009 - 14:37

 

Petites accions poden fer canviar la percepció que tenim sobre les coses. La primera edició del 08820 va demostrar que la música del Prat és ben viva, que sovint només cal una espurna per visualitzar i gaudir de propostes musicals que de vegades, per ser de casa, no els donem valor.
 
A més de l'èxit de públic, la primera edició del cicle 08820 ha aconseguit que molta gent descobreixi que els músics de la nostra ciutat lideren projectes sòlids i de qualitat i que, en un moment en què accedir a noves músiques és aparentment tan senzill, sembla que ens costa connectar amb les propostes musicals més properes. La Capsa reivindica, enfront la comoditat de tenir a l'abast allò que les discogràfiques volen vendre'ns, el risc, la proximitat, la varietat i la llibertat d'idees.
Amb aquestes premises passaran per l'escenari del 08820 grups musicals consolidats, amb registres, estils i trajectòries ben diferents: Almendras blues band, Universo acelerado, Los Aguafiestas i Chivo Chivato.
 
 

Compartir

Noticies relacionades

Festa de la Dansa 2024

divendres, 10 maig, 2024 - 12:00

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...

dijous, 9 maig, 2024 - 12:30

“Des del Prat, salvem els oceans" és el lema de la segona edició del Diverciència

El Diverciència torna als Jardins del Cementiri Vell per gaudir de la ciència...