Esteu aquí

Tertúlies i debats, lectures en veu alta i molt més

La gent gran de la Palmira gaudeix des de casa de diverses activitats a la Sala Gran Virtual

dimecres, 9 desembre, 2020 - 11:15

Amb tan sols un mes de recorregut, la Sala Gran Virtual s'ha convertit en una eina de comunicació, acompanyament i aprenentatge per a les veïnes grans del Prat. Immerses en un món tecnològic, per moltes nou, s'han consolidat cinc grups diferents, conformats per cinc persones cadascú, que setmanalment realitzen activitats molt diverses: una lectura amb el Hassan Hafidi, un joc a l'estil de 'pasapalabra', una tertúlia sobre temes d'actualitat...

Més que activitats virtuals

Les hores a la sala virtual passen de pressa. Contagiades d'un ambient alegre i distès, no s'hi deixen d'acumular anècdotes: l'intent de connectar-se des de l'hospital per part d'un participant que just a l'hora de la Sala Gran acompanyava una veïna al metge; les històries imaginades que van molt més enllà del que llegim entre les línies d'un relat; o el dia que una participant no podia estar activa perquè havia de realitzar altres tasques a casa, però ens va deixar la càmera encesa per fer-nos companyia.

Per a les persones que formen part de la Sala, aquest format de contacte digital ha suposat un gran canvi: els hi permet gaudir d'una bona estona i sobretot estar més a prop de les veïnes.

Així doncs, la Sala Gran segueix creixent amb força, i tot i que el nou any portarà noves propostes, ja estem escalfant motors per al Nadal. La Sala Gran Virtual es posarà ben elegant per gaudir de tres dies on ens trobarem per compartir un àpat i un bingo nadalenc amb les veïnes.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 13:30

Com sonen els espais que ens rodegen?

El projecte guanyador de la beca Música i Territori dins la convo /UNZIP ja...