Esteu aquí

Teresa Carrasco, nova cap de la Policia Local

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

La Policia Local del Prat compta amb una nova intendenta cap des del passat 15 d'abril. Es tracta de Teresa Carrasco, que ha cobert la plaça que fa mesos va deixar vacant Joan Antoni Quesada.
Carrasco prové de la Guàrdia Urbana de Barcelona, cos en el qual va obtenir el càrrec d'intendenta el gener de 1992. La nova cap de la policia pratenca compta amb una llarga experiència en càrrecs de direcció i gestió, i ha estat intendenta cap de les unitats territorials de Sants-Montjuïc, Sant Martí i Ciutat Vella de Barcelona, càrrec, aquest últim, que ocupava just abans de traslladar-se al Prat.
Teresa Carrasco és llicenciada en psicologia, en l'especialitat d'organització i treball, té un màster en Estudis Policials, així com un curs de Funció Gerencial de les Administracions Públiques, entre d'altres. També ha estat professora en diversos cursos de postgrau universitaris. Està especialitzada en els camps de la gestió, els recursos humans i la policia de proximitat, i valora molt el treball en equip.

E.P.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...