Esteu aquí

Teresa Carrasco, nova cap de la Policia Local

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

La Policia Local del Prat compta amb una nova intendenta cap des del passat 15 d'abril. Es tracta de Teresa Carrasco, que ha cobert la plaça que fa mesos va deixar vacant Joan Antoni Quesada.
Carrasco prové de la Guàrdia Urbana de Barcelona, cos en el qual va obtenir el càrrec d'intendenta el gener de 1992. La nova cap de la policia pratenca compta amb una llarga experiència en càrrecs de direcció i gestió, i ha estat intendenta cap de les unitats territorials de Sants-Montjuïc, Sant Martí i Ciutat Vella de Barcelona, càrrec, aquest últim, que ocupava just abans de traslladar-se al Prat.
Teresa Carrasco és llicenciada en psicologia, en l'especialitat d'organització i treball, té un màster en Estudis Policials, així com un curs de Funció Gerencial de les Administracions Públiques, entre d'altres. També ha estat professora en diversos cursos de postgrau universitaris. Està especialitzada en els camps de la gestió, els recursos humans i la policia de proximitat, i valora molt el treball en equip.

E.P.

Compartir

Noticies relacionades

Arbres tempestes

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:15

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme...
Parc Barceloneta

dijous, 23 setembre, 2021 - 13:45

Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Les feines consistiran en la creació d’un espai verd de més de 20.000 metres...