Què llegiu a casa?

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín pensa molt en els seus usuaris, aquella senyora que venia cada dia a mirar-se la revista Patrones, aquell home que puntualment a les 8 de la tarda es connectava a Internet o aquella parella de nenes que sempre venien juntes a fer els deures i aquella mare que explicava un conte al seu petit.

Per això proposa a la ciutadania aprofitar aquests dies d'aïllament a les nostres llars per repassar lectures i inventar universos creatius. Si hi voleu col·laborar, és una gran idea per entretenir-nos i animar-nos tots junts. 

Infants escriptors i escriptores

Es convida a nens i nenes de la casa a que siguin escriptors i escriptores, que deixin volar molt lluny la imaginació i posin per escrit amb un poema o amb un conte:

  • què els agradaria fer quan puguin sortir de casa o 
  • històries que passin en una biblioteca solitària, buida, sense persones o
  • quin és el llibre que estan llegint a casa.

Els contes i poemes que envieu, es compartiran al facebook de la biblioteca i formaran part d'una exposició que es farà a  a la biblioteca quan torni a obrir.

Recordeu que el març va ser el mes de la poesia i va començar la primavera.

Els més grans també teniu la proposta de compartir amb la biblioteca les vostres lectures de confinament. Segur que per casa guardeu un d'aquells llibres imprescindibles de juventut.

Tothom és convidat a fer #RobaUnPoema i #BookFaceFriday

Petits i grans us animen a fer un #RobaUnPoema (heu de fer una pila amb tres llibres i que es vegi bé el títol i tingui sentit) o un #BookFaceFriday (combinar imatge de portada de llibre amb una cara o objecte) amb els llibres que trobeu per casa. També es pot fer amb revistes i pel·lícules si sou dels nostàlgics que encara te DVD a casa.

Totes les propostes es poden enviar al correu b.prat.am@diba.cat i l'equip de la biblioteca ho publicarà al seu facebook. També es poden pujar directament les fotos fent servir els hashtags #femBAM #joemquedoacasaxbm #AlPratEnsCuidem#primaveradelletresillibres.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 26 gener, 2022 - 12:00

Una experiència 'Entre Bambolines' amb el dramaturg Albert Boronat

Una proposta dirigida a les companyies i grups teatrals locals, impulsada pel...

dimarts, 25 gener, 2022 - 15:00

Noves formacions amb perspectiva de gènere al Prat

Es duran a terme des del programa de Feminisme i LGTBI i també d’altres...