Esteu aquí

Tardes per gaudir en família

Cada dijous tenim una nova sessió virtual de Tarda en família

dimarts, 21 abril, 2020 - 12:15

Les Tardes en Família són una trobada amb famílies amb ganes de compartir una bona estona i que tenen com a objectiu crear crear un espai on elles siguin les protagonistes, puguin ser emprenedores d’activitats així com donar idees i expressar els seus interessos i necessitats.

Seguim online

La situació actual ens porta a canviar una mica l'estructura d'aquestes tardes, però mantenint l'essència i l'esperit amb què van ser creades. Internet s'està omplint de creativitat a l'hora de proposar noves activitats per a les més petites de la casa i les famílies estan aprofitant per donar-li via lliure a la imaginació amb els recursos que tenim. Nosaltres volem ser part d'aquesta xarxa d'iniciatives familiars amb la tarda en família virtual. Així, cada dijous, compartirem a les nostres xarxes socials una activitat que podreu realitzar en família: manualitats, jocs, contes... Tot, perquè pugueu passar una tarda diferent sense sortir de casa. 

La tarda en família, però, la construïm entre totes. Es tracta d'un espai per compartir inquietuds i experiències i gaudir d’una estona en família. Per això, les propostes i suggeriments de les famílies són molt importants per dissenyar les activitats. 

Quines propostes us trobareu? 

Entenent que els recursos que tenim a casa són limitats, les propostes de la tarda en família se centren sobretot en la reutilització i el reciclatge. Farem servir materials com rotllos de paper de vàter, cartó, pots, oueres... i crearem coses tan maques com uns binocles, personatges especials amb closques d'ous, un mandala, un calidoscopi... 

Aquesta setmana comencem amb una proposta molt adient: crearem un punt de llibre per a Sant Jordi.

Podeu enviar les vostres propostes, opinions, idees, suggeriments... a ccpalmiradomenech@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu

dilluns, 16 maig, 2022 - 11:00

S'obren les preinscripcions per a L'Escola d'Arts en Viu

Del 16 al 27 de maig es pot realitzar la preinscripció a L'Escola d'Arts en...

divendres, 13 maig, 2022 - 11:00

Explosió de cultures en la 3a edició de l'Spring Festival

Una setmana d'activitats en anglès als centres educatius i culturals del Prat