dijous, 28 juliol, 2016 - 17:30

El passat dimarts 26 de juliol vam posar punt i final al cicle de cinema i música que, durant els dimarts de juliol, ens ha permès redescobrir pel·lícules clàssiques de cinema mut amb noves bandes sonores creades per músics de la ciutat i bandes.

Va donar el tret de sortida el Guillem Bonet, alçant-se com a multinstrumentista i jugant amb diferents sons i loops que van aconseguir que el Cabinet del Dr. Caligari sonés amb uns nous aires. Després va ser el torn d’Arsonix Ensemble un quartet que amb la seva improvisació va fer-nos vibrar amb el Golem amb uns sons plens de detalls i força.

De la mà de l’Iñaki Ezcurra, l’Àlex Mecinas i el David Faure vam redescobrir un Nosferatu que va atraure a fans del cinema clàssic de terror que es van deixar seduir amb les percussions, la flauta travessera i els teclats d’aquest trio format expressament per crear una nova banda sonora.

El darrer dimarts va ser el torn de la proposta més arriscada. Albert Gràcia, més conegut com Billy DJ va composar una nova banda sonora per al Faust de Murnau, els sons rave, de club i berlinesos van aconseguir sorprendre i atrapar a la gent que va assistir i van donar-li una força i un nou aire al film de 1929.

Posem punt i final a aquest primer cicle de cinema i música però, després de la valoració positiva dels músics i de la gent que ha assistit al cicle, ens emplacem al proper estiu per seguir recreant noves músiques per a pel·lícules clàssiques de sempre!

Des d’aquí agraim també als músics i creadors la seva disposició a deixar-se enredar i a voler jugar sempre amb les propostes que els fem des de La Capsa perquè sense les seves ganes d’experimentar, provar i descobrir… tot aixo no seria possible!

Cinema i música 2016

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...