Esteu aquí

Tallers de reforç de català per a joves nouvinguts

Es realitzen en col·laboració entre el Programa de Nova Ciutadania i interculturalitat i el Centre de Normalització Lingüística

Imatge d'un dels tallers de reforç de català a les Cases d'en Puig.

divendres, 7 juliol, 2017 - 12:15

L’Ajuntament impulsa, per segon any consecutiu, tallers de reforç de català per a persones joves d’11 a 16 anys nouvingudes al sistema educatiu català, procedents d’altres països o d’altres comunitats autònomes. 

Les classes es fan dos matins a la setmana durant el mes de juliol a les Cases d’En Puig i hi participen uns 20 joves. Es tracta d’alumnat que s’ha incorporat durant el darrer curs als instituts del Prat o que ho farà després de l’estiu, i que anteriorment no ha estudiat català.  

Les classes són realitzades per professores voluntàries i és una activitat promoguda pel Programa de Nova Ciutadania i compta amb l’assessorament del Centre de Normalització Lingüística. L'objectiu és promoure una major integració escolar dels i les joves nouvingudes a la nostra ciutat.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...
centric_connexions_2020_21_logo_2

dijous, 13 maig, 2021 - 10:00

Conclou la cinquena edició del Connexions

Quatre vídeos recullen el treball realitzat pels instituts participants,...