Esteu aquí

Taller participatiu per a dones

TEMES: Persones,Dones

L'objectiu del taller, emmarcat en l'Auditoria de Gènere que es fa al Prat, és conèixer quins usos del temps i de l'espai fan les dones del nostre municipi.

divendres, 1 octubre, 2004 - 16:45

El proper dissabte 16 d'octubre, al CC Sant Jordi-Ribera Baixa, la Regidoria de Promoció de la Dona organitzarà un taller amb la finalitat de conèixer quins usos del temps i de l'espai fan les dones del Prat, així com les seves necessitats a la vida quotidiana i quins són els aspectes positius que troben en el municipi. Totes les dones del Prat que ho vulguin estan convidades a participar-hi (tots els grups d'edat hi haurien d'estar representats), tot i que les inscripcions seran limitades per motius d'espai i de recursos. Per participar-hi només cal trucar al Departament de Promoció de la Dona de l'Ajuntament del Prat, tel. 93 379 00 50 ext. 2285, de 9 a 14 h.

Auditoria de Gènere

Aquesta acció s'emmarca dintre de l'Auditoria de Gènere que, en breu, s'iniciarà al Prat i que té com a objectiu prioritari fer una anàlisi de la situació del nostre municipi pel que fa a les necessitats i realitats de les dones. L'Auditoria de Gènere recull informació sobre els àmbits següents: territori, Ajuntament i coneixement del municipi (en les àrees de sociodemografia, formació, activitats econòmiques, usos del temps i salut de la població), i és un pas previ per projectar una nova perspectiva en les polítiques locals que permeti identificar necessitats i problemàtiques, i apuntar, de manera fonamentada, les futures línies de treball en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

Prèviament a l'Auditoria, durant el mes de juny passat, la Regidoria de Promoció de la Dona de l'Ajuntament del Prat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, va fer una jornada de formació adreçada a professionals de l'Ajuntament per tal de proporcionar-los elements teòrics i de reflexió necessaris per a un òptim aprofitament de l'Auditoria.


Carme Alguacil Punzano

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...