Esteu aquí

Taller de creació literària per a dones

Gratuït, de nivell inicial i de 6 sessions

dimarts, 24 setembre, 2019 - 12:30

Amb motiu de la 10a edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, el Prat, conjuntament amb altres municipis de la comarca, organitza un taller d'escriptura creativa de nivell inicial que impartirà la Mònica Cano. 

Aquest taller és gratuït i el seu objectiu és oferir un espai d'expressió, socialització, creació i aprenentatge que contribueixi a valorar les dones per poder desenvolupar el seu potencial creatiu a través de l'escriptura.

Les sessions tindran lloc els dilluns 14, 21, 28 d'octubre, i el 4, 11 i 18 de novembre, de 18 a 20 h, a la biblioteca municipal Antonio Martín (Cèntric). Seran sis trobades per escriure, compartir experiències i coneixements, potenciar recursos, conèixer tècniques narratives i idear nous mons i històries a partir de formular la pregunta: Què passaria si ...? Com puc utilitzar un record o una invenció per iniciar un text?

Inscripció oberta

Podeu reservar plaça mitjançant el correu electrònic b.prat.am@diba.cat o bé  trucant al telèfon  93 370 51 52. 

El taller està obert a totes les dones del Prat i municipis de la comarca.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...

dimecres, 19 febrer, 2020 - 10:15

Primera trobada informativa per participar al 8è festival jove AltraVeu

Se celebrarà el 16 de maig

dimarts, 18 febrer, 2020 - 17:30

El Paraula de Dones torna el 7 de març a La Capsa

Prop de 20 dones del Prat participen en la creació de l'espectacle d'enguany