Esteu aquí

Tall de trànsit a l'avinguda per les obres del pàrking subterrani

A partir del 17 de juliol i durant poc més d’un any, el tram de Verge de Montserrat entre Remolar i Empordà restarà tallat al trànsit de vehicles.

dimarts, 26 juny, 2007 - 16:25

A partir del dimarts dia 17 de juliol, i durant poc més d’un any, el tram de l’avinguda de la Verge de Montserrat comprès entre l’avinguda del Remolar i el carrer de l’Empordà restarà tallat al trànsit de vehicles.

El motiu del tall són les obres de l’aparcament municipal subterrani i la nova urbanització integral de l’avinguda (voreres, vials i passeig central).

Voreres accessibles
Els vianants podran seguir circulant per aquest tram de l’avinguda, ja que les voreres continuaran obertes. D’aquesta manera, l’accés als habitatges i als comerços de la zona quedarà garantit.

Desviament d'autobusos
El tall obligarà a desviar les línies d’autobús L10 i L78, que en direcció Estruch passaran per l’avinguda d’Apel·les Mestres i el carrer Penedès, mentre que en direcció Remolar ho faran per l’avinguda del Canal i l’avinguda d’Apel·les Mestres. L’L10 i l’L78 faran servir en aquests carreres les parades de les línies PR4 i L21.

Vehicles privats
Per als vehicles privats, els itineraris recomanats són els mateixos que faran servir l’L10 i l’L78. Més informació al plànol situat al peu de pàgina (format Pdf).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...