Esteu aquí

Tall de trànsit a la zona de l'estació de Renfe, amb afectació als busos

dimecres, 3 setembre, 2008 - 10:27

El  dimecres 3 de setembre  s'inicien unes tasques de millora del paviment del carrer del Doctor Soler i Torrens en el tram comprès entre el carrer del Penedès i la pl. de la Vila. La durada de les obres serà d'aproximadament cinc dies, amb la següent planificació:

- Dimeres dia 3: restriccions al trànsit per ocupació d'un  dels dos carrils de circulació. No hi ha afectació al transport públic.

- Dijous dia 4: idèntic al dia 3.

- Divendres dia 5: restricció per ocupació d'un carril. Afectació al trànsit d'autobusos en sentit pl. de la Vila i amb sortida des de la zona de l'etació. La sortida d'aquests autobusos es farà regulada per operaris en horari d'obra.

- Dissabte dia 6: tall total del carrer del Doctor Soler i Torrens entre Penedès i pl. de la Vila. Desviament dels autobusos L10, 78, 21 i línies PR, que faran recorreguts alternatius. Les línies L10 i 78 accediran a la ciutat per l'av. del Remolar i faran parada alternativa al carrer de la Vall d'Aran, des d'on tornaran a Remolar. Per sortir de la ciutat faran el recorregut invers. Les línies PR4 i 21 no podran accedir a l'estació, fent parada alternativa d'origen i final al carrer de la VAll d'Aran, fent el canvi de sentit a la pl. del Veterinari Rof i Codina. Les línies PR faran un itinerari alternatiu per Verge de Monteserrat i quedaran anul·lades les parades dels carrers Doctor Soler i Torrens, Josep Anselm Clavé, Enric Borràs, Joan Maragall i Estació de Renfe.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...