Esteu aquí

Tall de trànsit al carrer Centre i canvi de sentit d'un tram del carrer Ignasi Iglésias

L'Ajuntament aprofitarà aquestes actuacions per construir un pas de vianants amb total accessibilitat davant el Mercat Municipal.

Tall de trànsit carrer Centre

dimecres, 24 febrer, 2021 - 11:45

A partir del proper dilluns, el carrer Centre patirà un tall de trànsit a causa de la construcció d’una instal·lació elèctrica de baixa tensió d’un edifici d’habitatges privats. Les actuacions també preveuen retirar els suports de formigó i fusta amb els cables elèctrics que fins ara penjaven.

Per tal de facilitar l’accés de vehicles a les zones d’aparcaments privats, l’Ajuntament ha procedit a canviar el sentit de la circulació del carrer Ignasi Iglésias, entre els carrers Manuel Bertran i Centre. Els vianants tindran garantit en tot moment la circulació i podran accedir als comerços i portals de les dues voreres.  Aquestes afectacions s’allargaran durant tres setmanes, aproximadament.

El pas de vianants d’entrada al Mercat Municipal, 100% accessible

Aprofitant el tall al trànsit d’aquest carrer, l’Ajuntament realitzarà obres al pas de vianants d’aquesta via amb l’objectiu de fer-la més accessible. Per fer-lo, s’elevarà la calçada per eliminar els desnivells, al mateix temps que obligarà els vehicles a reduir la velocitat en aproximar-se al pas.

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...