Esteu aquí

Subvencions municipals de 153.650 € per a una educació de qualitat i inclusiva

Per a projectes pedagògics, material i suports digitals, i participació de les famílies

dimecres, 13 novembre, 2019 - 12:30

Durant el mes d’octubre, la comunitat educativa del Prat ha pogut participar de les convocatòries de subvencions en matèria educativa que l’Ajuntament ha aprovat. D’acord amb les línies estratègiques de la regidoria d’Educació, aquestes subvencions signifiquen un impuls per a tots els centres educatius per oferir una educació de qualitat, integradora i inclusiva, que afavoreixi la igualtat d’oportunitats i el desenvolupament integral dels infants.

En aquesta convocatòria s’han destinat 25.200 € per impulsar la millora de la qualitat educativa a través de projectes pedagògics, 92.000 € per a l’adquisició de material i suports digitals, llicències, llibres de text i material escolar per afavorir la creació d’un fons de llibres, i 36.450 € per a projectes educatius de les associacions de mares i pares d’alumnes dels centres docents de la xarxa pública i del municipi, a fi de potenciar la participació de les famílies i la comunitat educativa en la gestió dels centres educatius. En global, les subvencions han estat de 153.650 €.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...

dijous, 10 juny, 2021 - 16:00

El programa LECXIT conclou el curs agraint la implicació de totes les comunitats que l'han fet possible

Un balanç molt positiu d'un curs ple d’aprenentatges i vivències al voltant...

dilluns, 7 juny, 2021 - 11:45

Noves activitats formatives sobre coeducació adreçades a la comunitat educativa del Prat

Pretenen incorporar la mirada de gènere per crear un entorn educatiu més...