Esteu aquí

Substitució dels pollancres del parc Nou

Se'n retirarà una part durant els propers dos mesos i seran substituïts per altres espècies.

dilluns, 16 gener, 2006 - 15:36

L'Ajuntament del Prat procedirà a la retirada, durant els propers dos mesos, de part de la població de pollancres (Populus canadensis) del parc Nou, arbres que seran substituïts per altres d'espècies que no generin el tipus de problemes que poden provocar els pollancres.

Des de l'any 2003, l'Ajuntament du a terme una campanya de substitució de tot aquest arbrat que tantes molèsties genera durant la primavera:  borrissol, brutícia, reaccions al·lèrgiques...

La darrera actuació ha consistit a substituir, durant les vacances nadalenques, els darrers pollancres que encara quedaven en alguns patis d'escoles i instituts.

Fins ara, aquests arbres han estat retirats de l'interior del nucli urbà, però la gran quantitat de pollancres que hi ha al parc Nou (uns 800) també genera problemes a la ciutat, especialment al barri de Sant Cosme i al mercat setmanal que es fa a la ronda del Sud.

Per això, els primers pollancres que es retiraran del parc Nou seran els més propers al nucli urbà. Després d'aquesta primera fase, s'anirà retirant tota la resta de manera paulatina.

Aquesta operació es fa amb la col·laboració dels gestors del parc, la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

A continuació apareix un plànol (document Pdf) on un cercle groc indica la zona aproximada on començarà la retirada dels primers pollancres del parc

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...