Esteu aquí

Sol i bona música per començar les Músiques al Parc

diumenge, 27 setembre, 2015 - 11:00

Engegar les músiques al Parc amb sol i bona música és començar amb bon peu la Festa Major! Ja a migdia tothom estava preparat amb el vermut i les ganes de començar a moure el cos amb els Shakin’All. I és que per segon any consecutiu engeguem amb Swing el Fondo d’en Peixo. Els Shakin’All són garantia d’èxit i la tarima de ball instal·lada al parc convida a ballar sense parar temazos de Louis Jordan, Ray Charles, Louis Priima i molts d’altres!

L’hora de dinar ha arribat amb novetats, i és que dos foodtrucks s’han instal·lat al Fondo per tal que ningú passi gana. Ofertes diverses i variades per poder-te instal·lar-se tres dies al Parc i que la Festa passi…

La sobretaula de dissabte ha vingut amb sorpresa i és que un seguit de mags han regalat als valents que han sacrificat “la siesta” una bona estona de màgia d’aprop!

La tarda ha arribat de la mà de Guillem Roma &The Camping Band Orchestra. Pels qui l’han descobert avui al Fondo, la seva és una proposta tant eclèctica com encisadora… destil·la elegància i sentiment. Sons bonics amb una energia optimista que contagien somriures i reflexions.

Del punt instimista hem saltat a la frescura dels Morena Tradipatxanga. Humor, festa i patxanga són la batedora ideal per passar els típics hits de la música moderna… I passa que de cop hem començat a cantar Gat Nou, comprant la versió que els Morenus fant de I Want to break free.

Després de la sortida del Pratifoc del Fondo, i un cop ben sopats ha arribat el moment de Joan Miquel Oliver. Com sempre, aquesta nit al Fondo sempre és una nit per gaudir de propostes interessants i el mallorquí ens ha regalat un concert brillant i rodó fent-nos enlairar en el seu Pegasus.

Demà seguim!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

El grup del Tomb pel barri s'embarca en un projecte de ciència ciutadana

El grup fa mesos que treballa en un procés de ciència ciutadana que culmina...

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 12:00

Un estiu més, tornen les nits de Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto

Aquesta serà la setena edició i la protagonitzaran, de nou, pel·lícules del...