Esteu aquí

Socis i alumnes d'Amics de l'Art fan la imatge de la Fira Avícola

Per primera vegada no hi ha una única imatge, sinó set 

"El Gall Exquisit"

dilluns, 1 desembre, 2014 - 10:30

Per primera vegada en la història de la Fira Avícola, enguany no tenim una única imatge de Fira: tenim set "galls exquisits" i vuit il·lustracions que han servit de base per a totes les aplicacions gràfiques de la Fira Avícola, de la Mostra d'Entitats i de la Mostra Comercial.

Les set propostes són el resultat del procés participatiu obert en què han participat socis i alumnes de l'Associació d'Amics de l'Art del Prat i de l'Escola d'Arts del Prat, a partir de l'encàrrec que l'Ajuntament del Prat va fer a l'Associació.

El punt de partida ha estat el joc creatiu inventat pels surrealistes conegut com"el cadàver exquisit", en el qual es construeix col·lectivament una imatge a patir de fragments que es connecten entre ells.

"El gall exquisit" és més que una proposta gràfica, és un projecte comunitari que posa en valor l'art com a procés per compartir, per aprendre i per crear col·lectivament.

Documental

El dia 11 de desembre a les 19.30h, a la sala d'actes de la biblioteca Antonio Martín del Cèntric, s'estrena el documental "El gall exquisit", del director de cinema pratenc Santi Gila. L'audiovisual explica el procés creatiu col·lectiu de la imatge de la 41a Fira Avícola.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 maig, 2019 - 10:00

Què, Qui “STALKER” Com?

Els Stalkers, un dispositiu d’implicació de persones joves en el món de les...

dilluns, 20 maig, 2019 - 11:30

Un pas més en la cooperació amb el Salvador

L'Ajuntament del Prat col·labora en dos projectes sobre residus i reciclatge

divendres, 17 maig, 2019 - 12:00

El Prat, premiat pel seu compromís contra l’homofòbia

La reacció de les entitats pratenques, amb el suport de l’Ajuntament, contra...