Esteu aquí

Sittar Green fa vibrar l'Artesà en el primer concert del Cicle 08820

TEMES: Cultura

dilluns, 8 febrer, 2010 - 19:40

La banda del Prat obria divendres passat la nova edició del Cicle de Músics Locals 08820, organitzat per La Capsa que, com ja va succeir en l'anterior edició, canvia d'ubicació. El Centre Artesà va ser en aquesta ocasió l'escenari per gaudir de la mescla de ritmes i estils que ofereix Sittar Green. Un grup nascut a ritme de timbal que, tot i l'evolució experimentada i que es fa palesa actuació rere actuació, continua mantenint la frescor de la improvisació.

 

Sittar Green van oferir un repertori variat, des del funk a la bossa nova amb tocs de pop-rock flamenc que en ocasions recordava a grups com Los Delinqüentes. Combinant temes propis amb versions de temes com No woman no cry o de la Garota de Ipanema, els músics s'alternaven també als instruments i als micròfons mentre el públic de l'Artesà s'anava engrescant. Un toc de complicitat al públic pratenc amb una interpretació sui generis del clàssic de dibuixos animats Oliver i Benji va fer que els pocs que encara no hi eren, entressin de ple al concert. Més d'una hora i mitja de bona música en que Sittar Green van demostrar ser un grup cohesionat que va saber sobreposar-se als problemes de so amb frescor i ganes de fer passar una bona estona al públic que els va acompanyar.

 

La propera cita serà al Centre Cultural La Casa de Andalucía el proper divendres 12 de febrer a partir de les 20 hores amb el grup de xirigotes del Prat, que donarà el tret de sortida al carnaval més bandarra amb el seu nou espectacle "El Edén de Walter".

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 15 maig, 2024 - 15:00

Una experiència “Entre Bambolines” amb El Galliner del Parc i l’actriu i professora Marta Montiel

L'acompanyament i formació a grups de teatre locals és una de les línies del...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 14:30

La Cantata torna a omplir el CEM Julio Méndez per "Canviar-ho tot”

Sota el lema “Canviar-ho tot”, sis-cents alumnes van participar en la 20a...