Esteu aquí

S'instal·len oficines virtuals a sis equipaments de la ciutat

El nou servei Administratel opera a través d'Internet i permet l'accés gratuït i generalitzat als serveis electrònics de les administracions.

dijous, 22 octubre, 2009 - 12:45

Durant els propers dies, sis equipaments de la ciutat començaran a disposar d'unes oficines o quioscos digitals tàctils des dels quals podem accedir a Internet amb un sistema senzill i ràpid que no requereix coneixements informàtics.

Es tracta del nou servei Administratel, finançat amb fons europeus, que ens permet obtenir informació, fer consultes, tramitar i obtenir diversos serveis de les administracions públiques, des de la local fins a l'europea. Així podrem obtenir informació, presentar queixes o suggeriments o fer els tràmits per Internet.

Entre els serveis als quals podem accedir destaquen els d'ocupació i els de formació. També s'accedeix ràpidament als serveis del portal municipal que ara consulteu.

Sms gratuïts
Aquestes oficines incorporen serveis com l'enviament de missatges via sms a mòbils de forma gratuïta, correus electrònics incorporant una fotografia que es fa amb una càmera incorporada al quiosc (o incorporant arxius que la persona usuària aporti amb un pen-drive) o bé consultar la premsa. També podem navegar lliurement per Internet.

Hi haurà quioscos digitals a les recepcions de la Casa de la Vila, el Centre de Promoció Econòmica, els centres cívics Jardins de la Pau i Sant Jordi - Ribera Baixa, i els CEM Sagnier i Estruch.

 

Compartir

Noticies relacionades

Estany Sant Maurici

dimarts, 24 maig, 2022 - 19:30

L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici

El nou espai serà de plataforma única, obert als carrers del voltant i amb...

dimarts, 10 maig, 2022 - 10:45

La Festa del Voluntariat 2022 ja té data i hora

El proper divendres 27 de maig a les 18 h, a la plaça de Catalunya, es durà a terme una nova edició de la Festa Voluntariat del Prat. Com cada any, l'objectiu d’aques...