Esteu aquí

S'instal·len dos punts d'informació sobre les obres del metro

TEMES: Urbà

Un a la plaça de Catalunya i l'altre a Sant Cosme.

dimarts, 13 juny, 2006 - 11:25

L'empresa pública Gestió d'Infrastructures SA (GISA) de la Generalitat instal·larà a la nostra ciutat dos punts d'informació sobre les obres de construcció de la línia L9 del metro.

Els punts d'informació estaran ubicats en un estand a la plaça de Catalunya, que s'obrirà en els propers dies, i a l'Oficina Municipal d'Informació de Sant Cosme (OMI), que s'obrirà dilluns dia 19. Els horaris seran els següents: l'estand de la plaça de Catalunya, de 9 a 14h els dimarts, dijous i divendres, i els dilluns i dimarts de 16 a 19 h; i l'OMI, de dilluns a dimecres de 9 a 14 h. De tota manera, els horaris són flexibles i es pot demanar hora de consulta fora d'aquests horaris.

El dia 15 de juny comencen les obres de l'estació de metro de Sant Cosme, per la qual cosa GISA posa en marxa el PAC, Pla d'Atenció al Ciutadà.

El PAC sorgeix amb la voluntat de fer que es visquin tots els processos de les obres de la manera més entenedora i positiva possible, com a garantia per a millorar el servei al ciutadà i amb l'objectiu de promocionar una cultura del transport públic.

El PAC és un projecte del govern de Catalunya per a informar els veïns dels projectes d'obres públiques abans i durant la seva execució. El PAC preveu donar atenció als veïns particulars; diàleg institucional amb col·lectius i associacions; detecció de les necessitats dels usuaris; vehiculació de queixes i suggeriments; i promoció de l'ús del transport públic.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:45

Afectacions al trànsit dels actes del Carnaval 2020

El Carnaval del Prat 2020 se celebrarà del 20 al 26 de febrer, amb actes que provocaran alteracions en el trànsit de vehicles i en el servei de diverses línie...

dilluns, 17 febrer, 2020 - 12:15

El professorat del Prat es forma per treballar projectes de sostenibilitat i medi ambient

L’objectiu és crear projectes participatius que impliquin a la comunitat...
botoa_app_amb tu un prat millor.png

divendres, 14 febrer, 2020 - 09:15

L'app "Amb tu, un Prat millor" permet resoldre 1.500 incidències l'any 2019

El nombre d'avisos creix gairebé un 50 % respecte de l'any anterior