Esteu aquí

S’inicien les activitats a la nova zona lúdica de la platja

TEMES: La Platja
Tags: platja

Es posa en marxa la Ludoteca Ambiental i al juliol hi haurà cinema a l’aire lliure. Aquestes dues propostes se sumen a les ja organitzades d’esports, al CRAM i al Centre Municipal de Vela. La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent i ja han començat les feines d’aportació de sorra

Platja

divendres, 18 juny, 2021 - 08:30

Durant els mesos de juny, juliol i agost, la platja comptarà amb diverses propostes d’àmbit lúdic i adreçades a tota la ciutadania. Un exemple d’això, serà la Ludoteca Ambiental, que oferirà activitats adreçades a tota la família i infants entre 5 i 10 anys, en les quals es tractaran temes relacionats amb la cura de la platja i el medi ambient. Avui mateix, podrem gaudir d’un conte que porta per títol El peix viatger i que narra la història d’una anguila i el seu viatge pel nostre litoral.

Cinema a l’aire lliure

Els propers dies 17, 24 i 31 de juliol, la platja acollirà el cinema lliure, la projecció de llargmetratges a la platja. Serà a la platja de Can Camins, molt a prop de la primera guingueta. Es projectaran les següents pel·lícules: Las niñas, Mina y el mundo de los sueños i La mort de Guillem. L’horari de projecció serà entre les 21:30h i les 22h, en funció de la posició del sol.

Aportació de sorra

Durant aquests dies ha començat l’aportació de sorra. Aquest any s’abocaran un total de 100.000 m3, 20.000 més que l’any anterior. D’aquesta manera es podrà gaudir de la sorra, especialment a les zones més castigades per l’erosió de la platja a les zones del Centre Municipal de Vela i la platja de Can Camins.

Continua el bon estat de l’aigua de la platja

La nova analítica de l’aigua de la nostra platja conclou que la seva qualitat és excel·lent pel bany. No existeix, per tant, contaminació microbiològica ni altres alteracions. La temperatura de l’aigua és de 20 ºC.

 

 

Informe qualitat aigua de mar per al bany

Document (pdf - 125619 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

Aparcament Platja

divendres, 23 juliol, 2021 - 10:30

Agents per la convivència, també a la platja

La qualitat de l'aigua del nostre litoral és excel·lent i la seva temperatura...
Neteja platja gossos

divendres, 16 juliol, 2021 - 10:30

L’Ajuntament encarrega una anàlisi addicional de la qualitat de la sorra de la platja

L’objectiu és garantir la salubritat de la sorra entre els accessos 22 i 24,...
Aparcament platja

divendres, 9 juliol, 2021 - 11:30

La bossa d’aparcament davant la platja de Can Camins, i al costat de la rotonda, passa a ser exclusiva per residents

L’Ajuntament canvia el règim d’ús d’aquesta zona d’estacionament per...