Esteu aquí

S’inicia el nou procés participatiu “Imaginem el passeig Ramón Codina”

Del 22 de febrer al 14 de març el veïnat, teixit comercial i entitats de la zona podran fer propostes sobre com volen remodelar aquest espai

dimarts, 16 febrer, 2021 - 14:00

L’Ajuntament del Prat té previst remodelar el passeig de Ramon Codina durant l’any 2022. Aquesta renovació permetrà fer que el passeig sigui un lloc més amable i millorar-ne l’accessibilitat.

Amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre com es vol que sigui la transformació d’aquest espai, l’Ajuntament obre un procés participatiu de consulta, els resultats del qual serviran per orientar la reforma de la zona.

Aquest procés s’adreça, fonamentalment, als veïns i veïnes que viuen a l’entorn del passeig, al teixit comercial i a les entitats properes.

Participació virtual

Donada la situació sanitària actual, la participació es durà a terme de forma virtual a través de diferents espais de recollida de propostes i dels tallers deliberatius que es celebraran els dies 23 de febrer i 10 de març de 18 a 20 h, a través de la plataforma Zoom. Els tallers són oberts a tot el veïnat de la zona i comptaran també amb la presència de les entitats de la zona i presidents/es d’escala.

El web Decidim El Prat continuarà sent l’espai central de la participació al Prat, tant pel que fa a moments claus del procés com en la consulta de documentació o la traçabilitat i seguiment de les diferents propostes que en ella s’hagin pogut fer.

També es podran consultar altres processos que es troben actius a la ciutat, com l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència, els Pressupostos participatius o el procés de remodelació de la plaça de l’Estany de Sant Maurici.

A banda del caràcter virtual de la recollida de propostes, les Cases d’en Puig serà un espai físic on es podrà consultar sobre el procés i demanar ajuda per pujar les propostes així com la OMISC i la l’Associació veïnal Sant Cosme i Sant Damià.

Per a més informació, també es pot consultar el web municipal elprat.cat/participacio; a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050 ext. 5600. Per seguir l’actualitat dels diferents processos es poden consultar les xarxes de El Prat Participa o bé apuntar-se al butlletí Participació.

Compartir

Noticies relacionades

Sessió malbaratament aliments

divendres, 3 desembre, 2021 - 13:00

Els i les professores, claus per l’alimentació i la sostenibilitat

L’ajuntament organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles...
Rubricatus camí del sorral

divendres, 3 desembre, 2021 - 12:45

Personal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del riu

Més de 50 persones participen en una jornada de reforestació d’un espai de...
Llums de Nadal sostenibles

divendres, 3 desembre, 2021 - 12:30

L'enllumenat de Nadal, un 80% més eficient

S’han instal·lat gairebé 310.000 bombetes de LED a tota la ciutat i el seu...