Esteu aquí

Setmana Europea de la Lactància Materna 2020

La commemoració d'enguany s'ha centrat en l'impacte de l'alimentació infantil en el medi ambient, canvi climàtic i l'imperatiu de protegir, promoure i recolzar la lactància materna per a la salut del planeta

divendres, 16 octubre, 2020 - 10:15

Aquest mes s'ha celebrat la Setmana Mundial Lactància Materna 2020 amb el lema: Recolzar la lactància per fer un planeta més saludable.

 - La lactància materna (LM) és primordial per al vincle dels infants i té benefici per a l'ecosistema natural del planeta. 

- LM és natural. És l'aliment més renovable, més verd ambientalment i segur. No necessita envoltoris, ni contamina, ni produeix residus.

- Protegir, promocionar i recolzant la lactància és el camí más sostenible per al desenvolupament.  

Reunions presencials

Areola entitat local que treballa per al suport de la lactància materna ha tingut contacte virtual amb les mares i amb motiu de la campanya ha mantingut conferències telemàtiques (enllaç al vídeo).  Durant el període de confinament no ha deixat de tenir contacte estret amb les famílies que ho han necessitat.

De moment, les reunions presencials només es fan al Prat, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. El primer dimecres de mes a les 12 h, i el tercer dimarts  de mes a les 15.30 h. Les reunions (gratuïtes) duren 1 hora i 30 minuts aproximadament. Cal fer reserva prèvia el diumenge abans de les reunions a través del correu grupoareola@gmail.com L'entitat convida a la implicació, i fer-se sòcia, encara que no és un requisit obligatori per participar i rebre assessorament. També convida al seguiment a través del seu Facebook ja que són força actives en les xarxes socials.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...