Esteu aquí

Sensibilització: immersió artística per als més petits

L'Escola d'Arts en Viu té en funcionament 10 grups de música i d'arts en família per a infants de 0 a 3 anys

música en família

dilluns, 27 gener, 2020 - 10:15

La iniciació a les experiències artístiques des de la vivència és un dels objectius de L'Escola d'Arts en Viu per a qualsevol edat, i això inclou també les edats més primerenques, les que van des dels primers dies de vida fins als 3 anys.

L'Escola d'Arts en Viu ofereix els espais de música en família i d'arts en família en els quals les mares, els pares o qualsevol adult de l'entorn de l'infant, l'acompanya en aquest procés de descoberta del fet artístic.

El professorat de L'Escola especilista en aquestes franges d'edat utilitza una metodologia pedagògica creada per Edwin Gordon: la Teoria de l'Aprenentatge Musical (Music Learning Theory).

Aquest curs 2019-2020 en concret s'han obert 7 grups de Música en família en els quals hi ha una professora especialista en música que dirigeix la sessió, i 3 grups d'Arts en família en els quals hi ha dos professores especialistes, una de música i una de dansa, que dirigeixen conjuntament en tàndem la sessió.

Els grup de Música en família són per a infants de 0 a 2 anys i es duen a terme a l'Escola Bressol El Cabusset, i els grups d'Arts en família són per a infants de 3 anys i es duen a terme al Centre Cívic Palmira Domènech. Participen d'aquestes activitats un total de 115 infants del Prat.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 15 juny, 2021 - 16:45

Teatre a l’ombra torna al juliol amb música, dansa i circ a l’aire lliure

El cicle estival d’Arts en Viu promogut pel Teatre L’Artesà, aquest any...

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...

divendres, 11 juny, 2021 - 10:15

Els Combos més petits, protagonistes de L'Escola Sona

El concert del mes de juny va ser l'estrena de 3 combos d'infants de L'Escola...