Esteu aquí

Segon plenari virtual de les AMPA i AFA del Prat, amb la participació de l'alcalde

S'hi plantegen qüestions relacionades amb la reobertura dels centres al juny, les activitats d'estiu i el curs vinent

Moment de la videoconferència mantinguda el 21 de maig passat.

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:00

El dijous 21 de maig passat, les AMPA (Associacions de Mares i Pares d'Alumnes) i AFA (Associacions de Famílies d'Alumnes) del Prat van celebrar, mitjançant videoconferència, el segon plenari virtual - des que va començar el període de confinament a causa de la COVID-19.

El plenari va comptar amb la participació de 32 persones de totes les AMPA i AFA de la ciutat. També hi van participar l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler; la regidora d'Educació, Pilar Eslava, i personal tècnic del departament municipal d’Educació.

Preguntes, reflexions, dubtes i peticions

Al llarg de la sessió, les AMPA i AFA van exposar a l’alcalde i a la regidora diferents preguntes i reflexions relacionades amb la reobertura dels centres educatius al mes de juny, les activitats d’estiu i els principals canvis organitzatius a les escoles i instituts de cara al mes de setembre. 

També s'hi van posar de relleu aspectes que cal tenir en compte sobre les futures mesures de prevenció durant el període extraescolar. Així mateix, es van plantejar dubtes relacionats amb la gestió de l’entitat (tràmits, gestió de projectes com el SORELL de reutilització de llibres, etc). Des de l’Ajuntament es va oferir l’ajut necessari per tal de tirar endavant totes les gestions amb seguretat.

Les AMPA i AFA van sol·licitar que tots els centres docents del Prat comptin amb equipaments higiènics mínims als lavabos que garanteixin a l'alumnat una correcta higiene.

L'Alcalde i la Regidora van aprofitar per agraïr a les famílies tant el comportament del tots els infants durant el període de confinament i la desescalada, com el compromís i la dedicació de les AMPA i AFA per mantenir informades a totes les famílies durant aquest difícil període.


 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 13 juliol, 2020 - 11:45

“La COVID ens ha posat a prova i la xarxa preocupada per l’educació a la ciutat s’ha activat”

Entrevista a Miquel de la Torre, professor de tecnologia i director durant 23...

dilluns, 13 juliol, 2020 - 09:30

El projecte Auxiliars de conversa s’acomiada fins al curs vinent

Les comunitats educatives i culturals han mantingut l'activitat des de casa
PAU a l'Institut Salvador Dalí

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

Avui acaben les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que tenen entre les seves seus l’Institut Salvador Dalí del Prat

En el cas del Prat, l'Institut Salvador Dalí ha estat la seu de les proves...