Esteu aquí

S’atorga el premi de la fotografia guanyadora del concurs fotogràfic #viulestiualprat

Guanya una fotografia feta per l'iger @joseluisbravo13

divendres, 13 setembre, 2019 - 15:15

La fotografia guanyadora d'enguany del concurs fotogràfic #viulestiualprat ha estat un paisatge nocturn estrellat, obra de @joseluisbravo13.


Avui 13 de setembre, al Centre Cívic Jardins de la Pau s'ha reunit el jurat del concurs #viulestiualprat per tal d’emetre el seu veredicte. Aquest jurat ha estat format per en David Romero, instagramer i guanyador de la passada edició del concurs, Lluís García, president de l'Associació Fotogràfica Prat, i per en Xavier Cebrian, dinamitzador del projecte comunitari del Centre Cívic Jardins de la Pau. Pablo Ottaviano, dinamitzador/informador del Centre Cívic, ha estat el secretari i aixeca l'acta l'Helena Sala, directora de l'equipament. L’acta estarà disponible per a la seva consulta al lloc web del concurs.


La present edició del concurs, què va començar el passat 15 de juny fins al 31 d'agost, ha assolit una xifra de participació de més de 70 instagramers, amb un total de 520 fotografies. Val a dir que aquesta xifra correspon a les fotografies que han accedit a concurs, complint les dates de la convocatòria i els requisits especificats a les bases.


Les fotografies finalistes, així com la guanyadora, s'exposaran durant el mes d’octubre al Centre Cívic Jardins de la Pau. També, podeu consultar totes les fotografies participants en l'etiqueta #viulestiualprat a Instagram.

Des del Centre Cívic Jardins de la Pau volem agrair a tots i totes per la participació, i felicitar el guanyador.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 16 octubre, 2019 - 08:45

16.000 persones assisteixen a l'onzè Festival Esperanzah! al parc Nou del Prat

El 100 % de la recaptació s'ha destinat a projectes d'economia social i...

dijous, 10 octubre, 2019 - 09:00

Viure les Arts en Viu en família, al Prat

El diumenge 6 d’octubre va arrencar la programació familiar de la nova temporada d’Arts en Viu per a la gent més menuda de la casa, o no tan menuda. La temporada arribarà fi...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 11:30

L'Orquestra de Barri ha començat a sonar al Ribera!

Podeu sumar-vos a aquest espai veïnal per compartir la música, tots els...