Esteu aquí

S’aprova el reglament del Consell Municipal de Formació Professional

Els objectius són fomentar i consolidar un potent sistema de formació i qualificació professional al nostre municipi amb tots els agents implicats

dimecres, 4 abril, 2018 - 11:45

El ple municipal del 7 de març passat va aprovar inicialment el reglament del Consell Municipal de Formació Professional. 

Aquest Consell tindrà per objectius fomentar i consolidar un potent sistema de formació i qualificació professional al nostre municipi amb tots els agents implicats. 

Arrelat a la realitat social i econòmica ddel Prat

Així, es promourà un Consell de la FP representatiu i arrelat a la realitat social i econòmica del territori, essent el marc adequat per posar en línia objectius, generar acords i promoure mesures adreçades a la promoció de la formació i la qualificació professional, en funció de les necessitats de les empreses, del mercat de treball i de les vocacions professionals i laborals de les persones.      
 
La institucionalització que representa la creació del Consell ha de possibilitar:

  • Un marc de col·laboració que incorpori a tots els agents públics i privats implicats en la formació i la qualificació professional.
  • Millorar la visualització i reconeixement de la FP entre el teixit empresarial i la ciutadania en general.
  • Donar més visibilitat als projectes que es desenvolupen en el marc de la FP i el seu impacte social i econòmic.
  • Major presència de la FP en els diferents àmbits d’una “ciutat educadora”.

Els acords inicials del reglament del Consell Municipal de FP se sotmeten a la informació pública per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant la publicació de l’anunci corresponent al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita de major circulació a la província i en el tauler d’anuncis de la corporació, als efectes de presentació de les reclamacions i suggeriments que s’estimin pertinents. L’expedient es podrà consultar a l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials, Carrer Centre, 28 en horari de 09 a 13.30 h.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 11 juliol, 2019 - 11:45

Persones joves nouvingudes al Prat aprofiten l'estiu per millorar el seu català

Els i les participants en tallers d'iniciació a la llengua també visiten diversos espais i equipaments de la ciutat

Una quinzena de persones joves nouvingudes a la nostra ciutat,  de diverses nacionalitats, estan aprofitant aquest mes de juliol per participar en un taller d’iniciació a la llengua catalana. A més de les classes de llengua es fan activitats ...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...