Esteu aquí

S’aprova el reglament del Consell Municipal de Formació Professional

Els objectius són fomentar i consolidar un potent sistema de formació i qualificació professional al nostre municipi amb tots els agents implicats

dimecres, 4 abril, 2018 - 11:45

El ple municipal del 7 de març passat va aprovar inicialment el reglament del Consell Municipal de Formació Professional. 

Aquest Consell tindrà per objectius fomentar i consolidar un potent sistema de formació i qualificació professional al nostre municipi amb tots els agents implicats. 

Arrelat a la realitat social i econòmica ddel Prat

Així, es promourà un Consell de la FP representatiu i arrelat a la realitat social i econòmica del territori, essent el marc adequat per posar en línia objectius, generar acords i promoure mesures adreçades a la promoció de la formació i la qualificació professional, en funció de les necessitats de les empreses, del mercat de treball i de les vocacions professionals i laborals de les persones.      
 
La institucionalització que representa la creació del Consell ha de possibilitar:

  • Un marc de col·laboració que incorpori a tots els agents públics i privats implicats en la formació i la qualificació professional.
  • Millorar la visualització i reconeixement de la FP entre el teixit empresarial i la ciutadania en general.
  • Donar més visibilitat als projectes que es desenvolupen en el marc de la FP i el seu impacte social i econòmic.
  • Major presència de la FP en els diferents àmbits d’una “ciutat educadora”.

Els acords inicials del reglament del Consell Municipal de FP se sotmeten a la informació pública per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant la publicació de l’anunci corresponent al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita de major circulació a la província i en el tauler d’anuncis de la corporació, als efectes de presentació de les reclamacions i suggeriments que s’estimin pertinents. L’expedient es podrà consultar a l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials, Carrer Centre, 28 en horari de 09 a 13.30 h.

Compartir

Noticies relacionades

Quinto Tapa 2022

dimecres, 5 octubre, 2022 - 10:30

El QuintoTapa arriba a la seva 15a edició amb el Pota Blava com a protagonista

El Prat arrenca temporada gastronòmica. Després de l’èxit de l’edició 2021,...

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu ...