Esteu aquí

S'amplia un carril de Ctra. Marina perquè hi passin busos desviats

Amb motiu de les obres de l'estació de metro de l'Estruch, les línies 66 i 165 passaran per la plaça de Roigé i Badia.

dilluns, 22 setembre, 2008 - 13:57

Les obres de construcció de l'estació de metro de l'Estruch obligaran a tancar, a principis d'octubre, l'encreuament entre Verge de Montserrat i Pare Andreu de Palma.

Aquest tancament, que durarà més d'un any, obligarà a desviar les línies d'autobús que passen per la zona, que enlloc de circular per Pare Andreu de Palma o faran per la Carretera de la Marina.

65, 165, 21, L10 y L78
En total seran cinc les línies que hauran de desviar-se. Les que afectaran a un nombre més gran de persones seran les línies interubranes 65 i 165, que enlloc de circular per Pare Andreu de Palma seguiran per Gaiter del Llobregat fins a la Carretera de la Marina. L'encreuament d'aquests dos carrers es regularà amb un semàfor per ordenar millor els fluxos del trànsit.

Mitjana retallada
Perquè els autobusos puguin circular per aquest tram de la Carretera de la Marina, entre la plaça de Roigé i Badia i Verge de Montserrat, ha calgut retallar la mitjana del carrer per ampliar així el carril de circulació.

Altres línies afectades pel tall seran la 21, L10 i L78, que faran els seus recorreguts habituals però, enlloc de passar per Pare Andreu de Palma, ho faran per la Carretera de la Marina.

Pàrquing provisional
Mentre durin les obres de la nova estació de l'Estruch, la pl. de Montserrat Roig, situada entre el CAP Ramona Via i l'escola Josep Tarardellas, farà les funcions d'aparcament provisional en superfície. Aquesta plaça, pendent d'urbanització, va acollir el curs passat els mòduls prefabricats de l'escola Joan Maragall.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...