Esteu aquí

S’amplia l’oferta de programes de formació i inserció al Prat

Nou PFI d’Auxiliar d’operacions aeroportuàries a l’Institut Illa dels Banyols

dijous, 1 octubre, 2020 - 12:45

L’Ajuntament del Prat treballa perquè tot el jovent de la ciutat pugui tenir oportunitats de continuar la seva formació després de l’etapa obligatòria, especialment qui no ha acreditat el títol d’ESO.

Una de les vies de continuïtat formativa són els programes de formació i inserció (PFI), que ofereixen a joves d’entre 16 i 21 anys que no han acabat l’ESO i que volen tornar al sistema educatiu, l’oportunitat de disposar de l’aprenentatge necessari per poder accedir al mercat de treball.

Actualment, al Prat es fan 6 modalitats de PFI:

Institut Les Salines
Auxiliar de jardineria: vivers i jardins
Auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica

Institut Illa dels Banyols
Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització
Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració
Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers
Auxiliar d'operacions aeroportuàries (nou)

Novetat d'aquest curs

L’Institut Illa dels Banyols ha ampliat la seva oferta de PFI amb el curs d’auxiliar d'operacions aeroportuàries. Aquest curs capacita l’alumnat per efectuar operacions d’auxiliar d’atenció a passatgers i de tractament d’equipatges i mercaderies en terminals d’aeroports. També el capacita per dur a terme tasques d’assistència a aeronaus en rampa, seguint les instruccions rebudes i amb la qualitat requerida; i per donar resposta a les necessitats de les persones amb discapacitat, en aplicació de la normativa vigent, incorporant els principis d’accessibilitat universal, respectant les mesures de seguretat operacional i complint el pla de prevenció de riscos laborals i mediambientals.

L’Institut Illa dels Banyols ja disposa d’oferta de cicles formatius de grau mitjà i grau superior de la mateixa família professional, per la qual cosa disposarà dels tres nivells formatius possibles.  
 

Compartir

Noticies relacionades

Presentacio balanç VSI 2020 (2022)

dilluns, 16 maig, 2022 - 11:00

Un estudi capdavanter xifra en prop de 33 milions d’euros el valor social aportat per l’economia cooperativa al Prat en plena pandèmia

Així ho indica el darrer balanç del Valor Social Integrat (VSI) de les...

dilluns, 16 maig, 2022 - 09:30

11a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a més de 75 hores de formació i...