Esteu aquí

S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais

Al web de l’empresa municipal també es poden fer tràmits, com ara, presentar la sol·licitud d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges o de lloguer o abonament dels aparcaments.

dimecres, 24 novembre, 2021 - 15:15

A partir d’avui, ja és possible demanar cita prèvia a Prat Espais a través del seu web. D’aquesta manera, s’obre un canal més d’atenció a la ciutadania i s’agilitza l’atenció telefònica.

Per demanar la cita prèvia, cal visitar el web www.pratespais.com i prémer el botó que diu ‘Cita Prèvia’ situat a la part superior dreta. Després s’ha d’escollir la tipologia de tràmit que es vol gestionar i data i hora desitjat. Aquesta nova funcionalitat s’afegeix al portal de tràmits de la web de Prat Espais, que ja ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer en línia sol·licituds sobre diversos temes relacionats amb l’habitatge i l’aparcament públic.

Per a qualsevol dubte o consulta que no es pugui resoldre via web, pot trucar al 933705054 o adreçar-se a les seves oficines, en l’horari d’atenció de dilluns a dijous de 9 h a 14 h i de 15 h a 18 h i divendres de 9 a 14 h. 

Compartir

Noticies relacionades

Mur Port de Barcelona

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:15

El Port de Barcelona instal·la una pantalla per protegir la nidificació d’aus

S’ha construït una estructura de 244 metres a prop de la desembocadura del riu.
Parc del Fondo d'en Peixo

dimecres, 1 desembre, 2021 - 15:00

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la nit de demà, de 10 h a 6 h, es realitzarà un nou tractament pel...
La tinent d'alcaldia d'Acció Ambiental, Anna Martín Cuello, i el director de l'àrea, Joan Herrera (quarta i cinquens per l'esquerra), amb altres participants a l'acte aquest dimecres a València.

dimarts, 30 novembre, 2021 - 15:30

El Prat reclama amb diversos territoris de l’Estat que s’apliqui la Directiva europea de les Comunitats energètiques

La tinenta d’alcalde d’Acció ambiental i Energia del Prat, Anna Martín, i el...