Esteu aquí

S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais

Al web de l’empresa municipal també es poden fer tràmits, com ara, presentar la sol·licitud d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges o de lloguer o abonament dels aparcaments.

dimecres, 24 novembre, 2021 - 15:15

A partir d’avui, ja és possible demanar cita prèvia a Prat Espais a través del seu web. D’aquesta manera, s’obre un canal més d’atenció a la ciutadania i s’agilitza l’atenció telefònica.

Per demanar la cita prèvia, cal visitar el web www.pratespais.com i prémer el botó que diu ‘Cita Prèvia’ situat a la part superior dreta. Després s’ha d’escollir la tipologia de tràmit que es vol gestionar i data i hora desitjat. Aquesta nova funcionalitat s’afegeix al portal de tràmits de la web de Prat Espais, que ja ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer en línia sol·licituds sobre diversos temes relacionats amb l’habitatge i l’aparcament públic.

Per a qualsevol dubte o consulta que no es pugui resoldre via web, pot trucar al 933705054 o adreçar-se a les seves oficines, en l’horari d’atenció de dilluns a dijous de 9 h a 14 h i de 15 h a 18 h i divendres de 9 a 14 h. 

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...