Esteu aquí

S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais

Al web de l’empresa municipal també es poden fer tràmits, com ara, presentar la sol·licitud d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges o de lloguer o abonament dels aparcaments.

dimecres, 24 novembre, 2021 - 15:15

A partir d’avui, ja és possible demanar cita prèvia a Prat Espais a través del seu web. D’aquesta manera, s’obre un canal més d’atenció a la ciutadania i s’agilitza l’atenció telefònica.

Per demanar la cita prèvia, cal visitar el web www.pratespais.com i prémer el botó que diu ‘Cita Prèvia’ situat a la part superior dreta. Després s’ha d’escollir la tipologia de tràmit que es vol gestionar i data i hora desitjat. Aquesta nova funcionalitat s’afegeix al portal de tràmits de la web de Prat Espais, que ja ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer en línia sol·licituds sobre diversos temes relacionats amb l’habitatge i l’aparcament públic.

Per a qualsevol dubte o consulta que no es pugui resoldre via web, pot trucar al 933705054 o adreçar-se a les seves oficines, en l’horari d’atenció de dilluns a dijous de 9 h a 14 h i de 15 h a 18 h i divendres de 9 a 14 h. 

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat 2022

divendres, 29 juliol, 2022 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja es manté excel·lent

Des del començament de la temporada les analítiques mostren el el bon estat i...

divendres, 29 juliol, 2022 - 13:15

El Corriol camanegre comença a recuperar la seva presència al Delta arran de les mesures de protecció dels hàbitats naturals

Enguany, ha augmentat lleugerament la població reproductora d’aquesta au, que...
Melo Prat

dijous, 28 juliol, 2022 - 11:00

La pagesia del Prat combina durant l’estiu el conreu de carxofes amb la collita de melons i d’altres productes de temporada

El meló és justament la fruita de temporada al Prat que protagonitza la...