Esteu aquí

S'acosten les colònies dels nens sahrauís

L'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) ja està preparant l'organització de les colònies d'estiu per als nens sahrauís.

dimecres, 1 maig, 2002 - 02:00

L'objectiu es portarlos dels campaments de refugiats del desert a conviure amb famílies catalanes durant els mesos de juliol i agost. Totes aquelles famílies del Prat que estiguin interessades a acollir durant uns dies a un nen o una nena sahrauí, poden informar-se de com fer-ho al Centre Cívic Jardins de la Pau els dimarts de 18 a 19 hores, o bé trucant al telèfon 934787351.
L'objectiu de les colònies és que els nens i nenes que viuen als campaments del desert puguin sortir-ne durant els mesos més calorosos de l'any. Allà, les temperatures a l'estiu són superiors als 50º. Aprofitant la sortida dels campaments, s'intenta que els que ho necessitin puguin ser tractats de malalties.

E. P. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...