Esteu aquí

Reunió amb visites energètiques

Reunió amb visites energètiques

dimecres, 28 gener, 2015 - 12:00

El passat dimecres 28 de gener vam tenir reunió del Consell i com estem treballant el tema “Infants amb energia”, va venir el Regidor de Medi Ambient (Sergi Alegre), la Regidora d’Educació (Pilar Eslava) i la tècnica d’energia de l’Ajuntament (Susana Laredo).

Primer ens van donar una mica de teoria sobre l’energia (com es produeix, com es distribueix al món, el fet de que no qui té més és més feliç, ...) i després ens van explicar què s’està fent per estalviar energia al nostre municipi. Nosaltres vam intervenir fent algunes preguntes i propostes, per anar obrint boca... Després ens van repartir una enquesta que omplirem a casa mirant com utilitzem l’energia cadascú de nosaltres. A partir d’aquí, a la reunió de febrer, mirarem els resultats de les enquestes i, amb tot el que ens han explicat a la reunió d’avui, pensarem què fer a la ciutat des del Consell dels Infants per millorar l’ús de l’energia!

Veure fotografies

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 maig, 2020 - 08:30

El Fòrum de Treballs de recerca estrena espai web

Es pot fer un tastet dels treballs destacats en aquesta plataforma

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:00

Segon plenari virtual de les AMPA i AFA del Prat, amb la participació de l'alcalde

S'hi plantegen qüestions relacionades amb la reobertura dels centres al juny,...

dimarts, 26 maig, 2020 - 14:45

La preinscripció al batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny

El període de preinscripció per a batxillerat es farà entre els dies 27 de maig i 3 de juny. Han de presentar la sol·licitud de preinsc...