Esteu aquí

Resultats de l'enquesta ciutadana sobre la Festa Major

Una de les novetats de la Festa Major d'enguany ha estat el canal de participació i valoració de la Festa que es va obrir al Consensus.

dijous, 29 octubre, 2009 - 12:45

Transcorregut un mes de la Festa Major s'han recollit les opinions i suggeriments que més de 100 persones han aportat al canal de participació Consensus.

Dels resultats es desprèn que les activitats en què han participat la majoria dels i les enquestades són les musicals (un 31% de les respostes) i els actes de cultura tradicional (un 28%).

Les Músiques al Parc i el concert d'Hombres G (activitats musicals), el Pratifoc (activitat de cultura tradicional), la Cirquera (teatre i circ) i l'espectacle pirotècnic són les activitats més valorades pels participants de l'enquesta.

El programa de mà es mostra com l'element més utilitzat per a informar-se sobre les activitats de la Festa Major. I la majoria, un 75% dels participants en l'enquesta, coneixien les eines 2.0 que, enguany, s'han posat en marxa, destacant-se l'ús del Facebook.

Una altra de les novetats d'enguany han estat les versions que tres joves músics de la ciutat han fet de la sardana de Festa Major. El56% dels participants en l'enquesta afirmen conèixer-les.

Respecte als mocadors i banderes, el 90% valoren positivament que es reparteixin, tot i que la manera com s'ha fet es valora com a negatiu en el 83% dels casos.

El perfil dels participants a l'enquesta és un 57% dones i un 43% homes. En relació a les edats, un 47% són joves i la resta adults.

 


 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...