Esteu aquí

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

La mobilitat internacional no es troba encara en una situació de normalitat. Les persones que viatgin a l’estranger es poden veure afectades, un cop al país de destinació, per restriccions i canvis de normativa que dificultin la seva llibertat de moviment, per l’establiment de nous protocols contra la covid-19. Per això, és important tenir informació en tot moment dels requisits, protocols, restriccions i documents d’entrada, ja que les mesures varien amb molta freqüència, en funció de l’evolució de la pandèmia. De fet, la situació actual d’augment de contagis per la variant Delta ha fet que governs com els de Malta o el Marroc hagin anunciat amb poca antelació mesures com la denegació d’entrada de visitants o l’obligació de fer quarantena a les persones no vacunades que fan viatges internacionals.

A la Unió Europea el certificat COVID digital facilita la circulació pels estats membres, a través dels certificats de vacunació, diagnòstic o recuperació sense necessitat de fer quarantenes.

En cas que hagueu de viatjar a l’estranger podeu consultar aquests enllaços per obtenir informació actualitzada sobre les restriccions establertes a cada país:

Informació pràctica si es vol viatjar a Catalunya

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...