Esteu aquí

Restaurants del Prat fan del març el mes de la gastronomia

Tapes de pollastre pota blava i carxofa del Prat, estrelles de la campanya gastronòmica.

dilluns, 1 març, 2010 - 09:34

L'Associació Gastronomia i Turisme del Prat, constituïda per un grup de restauradors/es locals, impulsa la campanya "Març, el més de la Gastronomia" per fomentar els productes agroalimentaris autòctons (el pollastre pota blava i la carxofa Prat) a través de la variada oferta culinària de la restauració del Prat.

La campanya preveu fer les Jornades Gastronòmiques, del 4 al 14 de març, i el Tasta Tapes, del 18 al 28. En el marc de les Jornades, els restaurants participants oferiran un menú elaborat amb pollastre i carxofa del Prat. En el Tasta Tapes, restaurants i bars presentaran dues tapes elaborades amb aquests productes. Tot a un preu molt mòdic.

Els establiments participants lluiran a l'entrada un adhesiu identificatiu de la campanya (veure imatge que acompanya aquesta informació), que compta amb el suport i maridatge de la cervesa Inèdit, de Damm.

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament del Prat, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, la Porta del Delta, el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Consorci de Turisme.

Trobareu tota la informació detallada a la guia gastronòmica.

També podeu consultar un llistat de receptes al bloc de la campanya.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...

dilluns, 7 juliol, 2025 - 12:00

L'AMB impulsa l'acceleradora d'FP Dual per connectar les empreses i el talent

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) promou aquesta iniciativa pionera que...