Esteu aquí

Restaurants del Prat fan del març el mes de la gastronomia

Tapes de pollastre pota blava i carxofa del Prat, estrelles de la campanya gastronòmica.

dilluns, 1 març, 2010 - 09:34

L'Associació Gastronomia i Turisme del Prat, constituïda per un grup de restauradors/es locals, impulsa la campanya "Març, el més de la Gastronomia" per fomentar els productes agroalimentaris autòctons (el pollastre pota blava i la carxofa Prat) a través de la variada oferta culinària de la restauració del Prat.

La campanya preveu fer les Jornades Gastronòmiques, del 4 al 14 de març, i el Tasta Tapes, del 18 al 28. En el marc de les Jornades, els restaurants participants oferiran un menú elaborat amb pollastre i carxofa del Prat. En el Tasta Tapes, restaurants i bars presentaran dues tapes elaborades amb aquests productes. Tot a un preu molt mòdic.

Els establiments participants lluiran a l'entrada un adhesiu identificatiu de la campanya (veure imatge que acompanya aquesta informació), que compta amb el suport i maridatge de la cervesa Inèdit, de Damm.

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament del Prat, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, la Porta del Delta, el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Consorci de Turisme.

Trobareu tota la informació detallada a la guia gastronòmica.

També podeu consultar un llistat de receptes al bloc de la campanya.

Compartir

Noticies relacionades

OIAC

dilluns, 28 juliol, 2025 - 12:15

Canvis d’horari als serveis municipals durant l’estiu

Amb l’arribada del mes d’agost, alguns serveis i equipaments municipals fan una pausa en la seva activitat habitual o passen a funcionar amb horaris especia...

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...