Esteu aquí

Resolució convocatòria de projectes d'arts visuals /UNZIP 2017

Ja s'ha resolt la convocatòria d'arts visuals 2017, que atorga un seguit d’ajuts per promoure la realització de projectes d'art vinculats a la nostra ciutat.

divendres, 24 març, 2017 - 14:45

La convocatòria està adreçada a creadores i creadors visuals, i a agents culturals, educatius i socials, sense límit d’edat, residents a Catalunya.

Enguany s’han presentat un total de 53 projectes, en les diferents modalitats que conformen la beca:

1. Beca Fotografia i Societat, per a un projecte que incorpori l'ús de la imatge com a element essencial d'un treball d'investigació i reflexió social en l'entorn del Prat de Llobregat. Impulsada des del Centre Cívic Jardins de la Pau.
Projecte guanyador: La ficció laboral. L’amiant al Prat, de Daniel Gasol

2. Beca Art al Barri, per a un projecte que treballi els conceptes de barri, identitat i comunitat amb els barris de Sant Jordi i Ribera Baixa com a marc. Impulsada des del Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa.
Projecte seleccionat: Ràdio-teteria Sant Jordi-Ribera Baixa, un farcell d’economies silvestres, d’Aviv Kruglanski i Anna Coromina

3. Projecte Exposició, adreçat a artistes i agents culturals locals per a un projecte que proposi una exposició individual o col·lectiva a la Sala d'Art Josep Bages. Impulsada des del Centre d'Art Torre Muntadas.

Projecte seleccionat: 02 minutos, 231 pasos, de Fito Valero

4. Projecte deslocalitzat, per a un projecte que proposi una reflexió a partir de situar la pràctica artística en contextos no artístics, generant un intercanvi de relacions i coneixements amb l’entorn . Impulsada des del Centre d'Art Torre Muntadas.

Projecte seleccionat:. Ni tan bellas..., de Stella Rubio

5. Beca d'Art i Educació per a un projecte que investigui sobre les zones de contacte entre la producció artística i els processos pedagògics i d'aprenentatge del teixit educatiu formal i no formal del Prat. Impulsada des de l'Escola d'Arts del Prat.

Projecte seleccionat: Un futbol sense porteries, de Mercedes Mangrané i Míriam C. Cabeza

Podeu llegir l’acta amb la resolució final de la convocatòria al següent document.

Tots els projectes rebran una dotació de dos mil euros per la seva realització, a més de comptar amb el suport logístic i d'acompanyament dels equips d'/UNZIP Arts Visuals al Prat. 

Les diverses propostes s'aniran desenvolupant al llarg dels propers mesos i fins a finals d’any, presentant resultats en diversos formats. Podreu seguir-ne l’evolució a la web unzip.elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 juliol, 2019 - 13:30

Convocatòria oberta per participar en L'Aparador de Festa Major 2019

El mercat de creació, art i artesania acull propostes d'artesanes i artesans...
Cartell de la Festa Major del Prat 2019 (autor: Gabri Guerrero)

dimecres, 24 juliol, 2019 - 11:30

Del 27 al 30 de setembre, Festa Major del Prat 2019!

Enguany, el pregoner serà l'Institut Baldiri Guilera, que fa 50 anys

divendres, 19 juliol, 2019 - 17:45

“La Nit en dansa” al Prat de Llobregat, amb l’espectacle “Empantallades”

Un espectacle de dansa de creació comunitària reflexiona sobre la nostra...