Esteu aquí

Residència de gent gran: primera pedra

Dijous, dia 1 de desembre, comencen oficialment les obres de la residència assistida i centre de dia de gent gran.

dijous, 1 desembre, 2005 - 09:30

La residència es construeix al costat del centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, en uns terrenys delimitats pel carrer de Montjuïc, la plaça dels Pirineus, l'avinguda de l'Onze de Setembre i l'avinguda de Dolors Ibárruri.

L'acte de col·locació de la primera pedra s'ha fet el dia 1 de desembre, a les 13 h, amb l'assistència de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, i la regidora de Serveis Socials del Prat, Ana Isabel Fernández.

90 llits
La construcció de la residència té un pressupost de més de 6,4 milions d'euros, i el seu equipament costarà altres 750.000. Està previst que les obres acabin en 18 mesos.

La residència tindrà planta baixa i tres plantes, amb un total de més de 5.000 metres quadrats, i amb capacitat per a 90 llits o places, de les quals 66 seran individuals i 12 dobles. La capacitat màxima del centre de dia serà de 30 places.

A més del menjador del centre de dia, el centre disposarà d'un segon torn de menjador per a aquelles persones del Prat, majors de 65 anys,que viuen a casa seva, que vulguin accedir-hi.

Sol·licitud d'accés
El sistema d'accés a les places de residència i centre de dia és a través de la sol·licitud única per l'accés als serveis socials i programes d'atenció a la gent gran gestionats per ICASS de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades poden tramitar aquesta sol·licitud a través del departament de Serveis Social de l'Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

Dilluns 25N, acte central del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Un dia abans es farà la 7a Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

El nombre d’usuàries del SIAD es manté però rep un 60 % més d'atencions que fa 10 anys

Actualment, atén prop de 500 dones a l’any, a qui ofereix més de 1.600...

dimecres, 20 novembre, 2019 - 14:15

Més de 30 persones participen a la 2a trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

La tinença responsable d’animals en va ser el tema central