Esteu aquí

Representació de teatre pensada per a joves de 12 a 16 anys

El divendres a les 19.30 h, es farà al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa la segona representació del Butaka.

dimecres, 15 abril, 2009 - 10:45

La primera acció Butaka combinava el teatre i el hip hop. Aquesta vegada, la cia. Egos teatre ens proposa un musical sobrenatural ple d'amor, mort, traïció i mata-rates.

"Ruddigore o la nissaga maleïda" és el primer espectacle propi que afronta la companyia després d'haver finalitzat els seus estudis a l'Institut de Teatre de Barcelona. És una adaptació molt lliure de l'opereta "Ruddigore or the wicth's curse", de Gilbert & Sullivan, que signa la mateixa companyia.

L'obra es va preestrenar amb una petita gira per diferents teatres de Catalunya: l'Institut del Teatre Barcelona, Sala Trono de Barcelona, Teatre Principal de Valls i Centre Cultural de Malgrat de Mar; i posteriorment es va estrenar oficialment el 7 de novembre de 2007 al Versus Teatre de Barcelona, on ha estat fins el 2 de març de 2008.

L'espectacle va ser guardonat l'any passat als premis "Gran Via" de teatre musical en la categoria de millor maquillatge i perruqueria, per a Sonia Montañá.

L'obra ens explica que la nissaga dels Baronets de Rudiggore està maleïda, motiu pel qual tots els que hereten aquest títol han de cometre un crim mortal cada dia si no volen morir en terrible agonia.

Les entrades són a la venda, en horari de tarda, al Lloro (La Capsa) i al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. El preu és de 6 €, amb possibilitat de descomptes d'1€ que es distribuiran pels instituts d'educació secundària de la ciutat a través dels corresponsals del Lloro.

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?