Esteu aquí

Reobert temporalment l'accés als Carrabiners i al Semàfor

TEMES: Urbà

Fins el 15 de juliol, quan es faran unes obres d'adequació

dijous, 9 abril, 2015 - 13:40

Des del dia 2 d’abril i fins el 15 de juliol, es restableix l’accés als edificis dels Carrabiners i del Semàfor de l'itinerari 3 dels Espais Naturals del Riu

L’obra de reparació de la canonada d’impulsió de la dessalinitzadora del Llobregat, ja finalitzada, ha motivat els darrers mesos el tancament temporal de la carretera Fonda, al costat dret del canal de la Bunyola, i del tram d’itinerari que dóna accés als edificis dels Carrabiners i el Semàfor. Encara resten pendents, però, diverses tasques d'adequació del terreny, que es faran a partir del 16 de juliol.
 
Ara comença l’època de reproducció de les aus protegides de les platges. S’ha retirat la maquinària del pas i les tanques que impedien l’accés, de manera que es pot tornar a accedir a la totalitat dels itineraris fins a l’edifici del Semàfor.
 
Durant aquests tres mesos i mig en què l'obra restarà aturada, la platja tindrà la tranquil·litat necessària per permetre la reproducció de diverses espècies.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 maig, 2019 - 14:30

Els autobusos tornaran a circular per Verge de Montserrat el 12 de juny

La línia L78 mantindrà el recorregut actual i les línies 165 i 65 deixaran de...

dimecres, 22 maig, 2019 - 10:45

Tres escoles del Prat van construint el projecte de camins escolars

Es presenta el projecte pilot a les comunitats de les escoles Pepa Colomer,...

dimarts, 21 maig, 2019 - 10:15

Segona edició del Fòrum escolar ambiental

El passat 15 de maig es va celebrar la segona edició del Fòrum ambiental escolar dels centres adherits a la xarxa “Al Prat, escoles més sostenibles”. Dotze centres i un total d’u...