Esteu aquí

Renovació integral del carrer de St. Joaquim

Comencen les cates preparatòries de les obres.

dijous, 16 febrer, 2006 - 14:16

Tot just han començat els treballs preparatoris de les obres de reordenació i reforma integral de tot el carrer de Sant Joaquim, situat al nucli antic del Prat.

Aquesta reforma dóna continuïtat al conjunt de projectes d'adequació i millora de la urbanització del nucli antic de la ciutat. En el cas del carrer de Sant Joaquim, però, s'hi introduiran algunes novetats importants, com la incorporació de vegetació en un carrer de només 8 metres d'amplada.

Les voreres quedaran d'una amplada de 1,50 m a ambdós costats del carrer i es mantindrà la línia d'aparcament a un costat. La il·luminació estarà situada al mig del carrer, penjada de cables entre façana i façana.

Les obres estaran enllestides abans d'acabar l'any. No s'actuarà a tot el carrer a la vegada, sinó que les obres es faran per trams, seguint aquest ordre: Prat/Rector Pere Pellicer, Enric Borràs/Prat, Joan Maragall/Enric Borràs i Manuel Bertrand/Joan Maragall. Les obres a cada tram duraran aproximadament dos mesos i mig, durant els quals el tram afectat quedarà tancat al trànsit de vehicles.

El carrer de Begues, també
Coincidint amb les obres a Sant Joaquim, a partir del març, també començaran les obres de renovació total del carrer de Begues, en el tram entre Sant Joaquim i lo Gaiter del Llobregat. A diferència de l'obra del carrer de Sant Joaquim, que l'executa l'Ajuntament del Prat, la del carrer de Begues l'executarà la Mancomunitat Metropolitana de Municipis.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...