Esteu aquí

Renovació d'un tram del carrer de Begues

Les obres començaran a mitjan abril i duraran uns 5 mesos.

dimarts, 28 març, 2006 - 14:09

A mitjan abril han de començar les obres de millora del carrer de Begues, entre els carrers de Sant Joaquim i de lo Gaiter de Llobregat, el tram residencial del carrer (la resta pertany al sector industrial de cal Saio).

Es farà una renovació integral de tot el carrer, tant dels serveis com de la superfície. Pel que fa al serveis, es renovaran i completaran els existents (aigua, gas, sanejament) i se soterraran els que són aeris (telefonia i electricitat). En quant a la superfície, el carrer s'adaptarà als paràmetres d'urbanització de la zona del Nucli Antic de la ciutat.

La durada de les obres es preveu que sigui de 5 mesos, durant els quals la circulació de vianants quedarà permesa només als a veïns i l'accés dels vehicles quedarà prohibit com a mínim fins a l'acabament de les bases de formigó (es preveu que, aproximadament, durant uns 3 mesos).

La direcció del projecte i de les obres del carrer de Begues les fa la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana, sota la supervisió i criteris establerts des de l'Àrea de Projectes Urbans i Obres Municipals de l'Ajuntament.

L'àmbit de l'actuació inclou els 125 metres del carrer i les dues cruïlles dels extrems. La cruïlla amb el carrer de Sant Joaquim es farà coordinadament amb les obres que actualment ja estan en marxa en aquest tram.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...