Esteu aquí

Renovació dels jocs infantils de la ciutat

Seran més moderns i segurs, i més adaptats a les franges d'edat i desitjos dels usuaris.

divendres, 13 gener, 2006 - 12:45

La renovació dels jocs infantils del Prat s'anirà fent de manera gradual, a raó d'una mitja dotzena d'espais públics per trimestre, aproximadament.

Aquest mes de gener es començaran a renovar els dels Jardins de la Pau (per a infants de 0 a 6 anys d'edat), plaça de la Constitució (de 0 a 6 i de 6 a 12),  jardins de la Noguera (de 0 a 6), jardins de Joan Salvat Papasseit (de 0 a 6 i de 6 a 12) i plaça d'Antoni Martín Sánchez (de 0 a 6 i de 6 a 12).

Després vindran els del passatge de Ramon Codina, jardins de l'Hort de la Virtudes, plaça de Pau Casals, carrer de l'Estany de Sant Maurici, jardins de la Ricarda i plaça de Louis Braille.

Però la renovació no acabarà aquí, sinó que continuarà fins a abastar tota la resta, si bé a vegades enlloc de renovació s'optarà per la rehabilitació o restauració d'aquells jocs que s'han demostrat molt utilitzats i acceptats pels infants.

Enquesta als pares i mares
El programa de renovació dels jocs infantils recull les opinions dels pares i mares expressades en una àmplia enquesta que l'Ajuntament va efectuar fa uns mesos entre les persones adultes que acompanyaven els infants a les zones de jocs infantils.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...