Esteu aquí

Renovació del Consell d'Infants del Prat

Dissabte, 5 de novembre, al Saló de Plens de la Casa de la Vila.

divendres, 4 novembre, 2005 - 10:15

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, presidirà, a partir de les 11 h,  l'acte de renovació i constitució del Consell d'Infants, integrat per un total de 28 nois i noies d'edats compreses entre els 11 i 13 anys.

L'any 1998 es va iniciar el programa "El Prat, ciutat dels infants", amb l'objectiu i la voluntat d'animar la ciutadania del Prat a incorporar un altre model de participació, tot treballant conjuntament per la millora, la transformació i la construcció d'una ciutat més saludable, solidària, sostenible, respectuosa, diversa i integradora.

En aquesta línia, el 10 d'abril de 1999 va tenir lloc l'acte de constitució del primer Consell d'Infants. Aquest acte responia a la voluntat de donar als nens i nenes de la ciutat del Prat l'oportunitat de formar part de la societat activa, tot recollint, debatent i posant en pràctica les seves opinions, propostes i idees sobre com els agradaria la ciutat on viuen.

Segons el funcionament del Consell, aquest ha de renovar la meitat dels infants membres cada any, i és en aquest sentit que tindrà lloc, el proper dissabte 5 de novembre, el sisè acte de renovació i constitució del Consell d'Infants, la qual cosa indica que es tracta d'un programa de participació totalment consolidat a la ciutat.


 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

Dilluns 25N, acte central del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Un dia abans es farà la 7a Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

El nombre d’usuàries del SIAD es manté però rep un 60 % més d'atencions que fa 10 anys

Actualment, atén prop de 500 dones a l’any, a qui ofereix més de 1.600...

dimecres, 20 novembre, 2019 - 14:15

Més de 30 persones participen a la 2a trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

La tinença responsable d’animals en va ser el tema central