Esteu aquí

Renovació de quatre carrers de la ciutat

Tortosa, Girona, Eusebi Soler i Joaquim Maria Bartrina

Aspecte actual del tram del c. de Girona que serà renovat.

dijous, 24 maig, 2018 - 08:45

L'Ajuntament del Prat prepara la renovació de de diferents carrers de la ciutat que necessiten una posada al dia.

Joaquim Maria Bartrina

A principis de juny s'iniciaran les obres de renovació d'aquest carrer, que deixarà de tenir voreres per convertir-se en una plataforma única amb un mateix paviment. Els punts de llum es traslladaran al centre de la calçada, se soterrarà el cablejat aeri que creua el carrer i es renovaran alguns serveis. Les obres duraran uns vuit mesos i tenen un pressupost de 282.000 €.

Eusebi Soler

També a principis de juny es començarà a renovar el paviment d'aquest carrer. Es retiraran totes les peces i es tornaran a col·locar les que estiguin en bon estat, mentre que les danyades se substituiran. A més, es crearà una franja asfaltada per al pas de vehicles, seguint el model de carrers propers del Nucli Antic. Les obres duraran uns tres mesos i tenen un pressupost d'uns 108.000 €

Tortosa i Girona

A principis de juliol començaran les obres d'urbanització dels carrers de Tortosa i de Girona, entre Ribes de Freser i la Carretera de l'Aviació. Es renovarà tota la pavimentació i es mantindrà la fila d'aparcament. La gran amplada de la calçada en aquests carrers permetrà ampliar les voreres, que acolliran arbres. També es renovarà la il·luminació, es canalitzarà el cablejat aeri i es reconstruiran les xarxes d'aigua potable i de clavegueram, que es traslladarà de les voreres al centre de la calçada. Aquestes obres, pressupostades en gairebé 1,2 milions d'euros, duraran uns sis mesos. Un cop acabades, aquests carrers tindran el mateix aspecte que el carrer de Girona, entre Reus i Carretera de la Bunyola.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 juliol, 2019 - 09:15

Asfaltatge de tres trams de carrers, dimecres dia 24

Les línies d'autobús PR3 i L78 s'hauran de desviar

dijous, 18 juliol, 2019 - 13:45

La ciutadania visita els nous aparcaments de Verge de Montserrat

Centenars de persones aprofiten les jornades de portes obertes per conèixer...

dijous, 18 juliol, 2019 - 08:45

Es renova el paviment a 14 zones de jocs infantils per fer-lo més tou i higiènic

L'Ajuntament del Prat ha renovat el paviment de 14 zones de jocs infantils de la ciutat. Els treballs han ...