Esteu aquí

Reforma del Fondo d'en Peixo

Durant l'any 2005 es farà la reforma d'aquest històric parc pratenc, una reforma que servirà alhora per modernitzar-lo i per reforçar el seu original estil romàntic.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 15:28

El projecte de reforma, que s'està elaborant de manera pactada i consensuada amb els veïns de la zona i amb l'Associació de Pares i Mares de l'Escola del Parc, servirà per eliminar alguns elements obsolets i impropis de l'estil romàntic original del parc, com algunes fileres de plantes, estanys sense desguàs i alguns ornaments. I és que, amb els anys, el parc ha anat acumulant massa elements que han acabat per distorsionar la seva personalitat.

Amb la reforma, el parc serà més fàcil de transitar, més obert al seu entorn i guanyarà més espai per als vianants i més arbrat. També s'hi instal·laran diverses zones de jocs infantils i se'n potenciarà la il·luminació general, per fer-lo més acollidor i segur, especialment de nit. L'objectiu final és aconseguir que sigui més utilitzat per la ciutadania.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...