Esteu aquí

Reforç de la neteja vial a l'estiu

Més neteja als carrers i desaparició del dipòsit del Palmeral, dues bones notícies.

dissabte, 1 juny, 2002 - 02:00

L'increment d'ús de l'espai públic durant l'estiu, especialment en places i zones de vianants, requereix també un increment de la neteja i manteniment d'aquests indrets. Per això, l'Ajuntament ha previst una sèrie de serveis addicionals, durant el torn de tarda, consistents en sis escombriaires més i un equip de repàs de neteja de les places (per exemple, en aquelles amb terra de sauló, es faran treballs de rec a fi de reduir-hi la pols que es genera amb la calor i l'ús). Els serveis de reforç de neteja de les places i carrers que mostra el plànol adjunt s'iniciaran el 13 de maig i finalitzaran el 13 d'octubre. Des del començament dels nous serveis de neteja vial de la ciutat, implantats l'any passat, s'ha produït un increment de la qualitat del servei i del nombre d'equips que cada dia són necessaris per garantir que els espais públics estiguin nets.
Un dels punts forts de la nova contracta és que permet ajustar el nombre i tipus dels diferents equips que configuren els serveis de neteja i recollida de residus en funció de les necessitats de cada temporada de l'any. Per això és possible reforçar el servei a l'estiu.

VICENÇ GARCÉS

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...