Esteu aquí

Rècord de participació a les activitats d’educació ambiental

Aquest curs s’han enregistrat més de 330 activitats als centres educatius de la ciutat i a tots els nivells: des de l’etapa 0-3 fins l’ESO.

educacio_ambiental_3.jpg

divendres, 7 octubre, 2022 - 10:30

El curs passat, les activitats d'educació ambiental per a les escoles van registrar la major participació d'alumnat en 10 anys amb un total de 330 activitats. A través d’aquestes propostes, l’ajuntament vol donar a conèixer la realitat de la ciutat i el territori així com els valors de la cura de l’entorn, el medi ambient i la transició energètica, és a dir, com podem aconseguir energia neta i renovable. 

A més a més, els  professors i professores han estat formant-se per treballar més continguts ambientals. Durant el curs passat, han realitzat formacions amb eines i metodologies científiques per conèixer i afrontar els problemes ambientals que ens envolten amb mirada de futur.

El curs 2022-23, amb més novetats

Ara que ha començat un nou curs, aquestes activitats continuaran amb més propostes: tractarem el problema dels residus, coneixerem el món dels ocells i la biodiversitat, continuarem coneixent com menjar més sa i millor per tenir cura del planeta, visitarem el CRAM, etc. Recordeu que és molt important aprendre a tenir cura del medi ambient, des de l’espai verd de la vostra escola i fins la platja o els espais naturals de la ciutat. 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 12:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

A partir d’aquesta setmana i fins el mes de juny, cada diumenge tindrà lloc...
Substitució de les canonades de la xarxa d’aigua potable en l’àmbit de ctra. Bunyola i el c. Lleida.

dijous, 29 febrer, 2024 - 20:30

L'Ajuntament renovarà la xarxa d'abastament d'aigua a diferents zones de la ciutat per reforçar-ne el rendiment

El projecte aprovat pel Ple municipal possibilitarà la substitució de les...
Alcaldessa Aida Castillejo

dimecres, 28 febrer, 2024 - 14:30

L’alcaldessa de Rivas Vaciamadrid visita la Casa de l’Energia del Prat com a experiència referent en transició energètica

Des de l’entrada en funcionament, l’espai d’assessorament, reflexió i suport...