Esteu aquí

Reconeixement a l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, en una trobada municipalista

Ha rebut el reconeixement durant una trobada d’alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya organitzada per la publicació digital Alcaldes.eu d'informació municipal.

Reconeixement Lluís Tejedor acte Alcaldes.eu

Foto cedida per Alcaldes.eu

dimarts, 7 maig, 2019 - 10:00

Alcaldes.eu, publicació digital dedicada a la informació municipal, ha celebrat aquest dilluns, 6 de maig, una trobada d’alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya, com a espai de diàleg i intercanvi d’experiències, prèvia a l’inici de la campanya de les eleccions municipals.

Durant l’acte, s’han reconegut diversos alcaldes i alcaldesses que ja no opten a la reelecció el proper diumenge, 26 de maig, entre ells Lluís Tejedor del Prat de Llobregat, per la seva trajectòria en l’àmbit del municipalisme.

En la seva intervenció, Lluís Tejedor ha agraït el reconeixement rebut i ha expressat la seva visió sobre el salt endavant que el municipalisme hauria de donar en el futur. En la seva opinió, els ajuntaments haurien de tenir més capacitats per intervenir en aspectes com la formació, l’educació, el treball i l’habitatge, que són fonamentals per al projecte vital de les persones.

A més d’aplegar alcaldes i alcaldesses vinguts de tot Catalunya, l’acte ha comptat amb la presència dels presidents de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), David Saldoni i Xavier Amor, respectivament, acompanyats pel conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch. En total, hi han assistit prop de 150 persones, entre representants polítics, civils, acadèmics, mitjans de comunicació, sindicatures de greuges locals, etc.

A més de Lluís Tejedor, també s’ha reconegut la trajectòria d’alcaldes d’altres localitats, entre elles Vila-seca, Centelles, Olot, Rajadell, Figueres, Aguilar de Segarra, Palau-Solità i Plegamans, Matadepera, Ribes de Freser, Sant Feliu de Llobregat i Alella.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones es concentren contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...

dimecres, 8 setembre, 2021 - 18:30

El Prat impulsa un pla d’accessibilitat municipal per combatre les barreres arquitectòniques

El ple municipal també ha aprovat una moció de suport a les nenes i dones...